office@constructmall.com

Despre noi

Construct Mall este o companie de top in domeniul comertului, transportului si implementarii de proiecte industriale mari. Fondata in 2013, compania a crescut si a devenit un partener de incredere pentru multe afaceri din Balcani si Uniunea Europeana.

La Construct Mall, ne specializam in comertul cu bunuri si materiale in domeniul constructiilor. Avem sapte categorii principale de produse: incalzire, ventilare si aer conditionat, articole sanitare, facilitati de control si acces, corpuri de iluminat, echipamente electrice pentru casa si industrie, tamplarie din PVC si alumini si scule si unelte de mana. Oferim produse si servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri si suntem dedicati construirii de relatii solide cu partenerii nostri.

Echipa noastra este formata din profesionisti experimentati dedicati furnizarii celor mai bune servicii posibile clientilor nostri. Avem cunostinte extinse despre industrie si cautam intotdeauna modalitati de a imbunatati produsele si serviciile noastre.

Ne mandrim cu capacitatea noastra de a livra proiecte la timp si in limita bugetului. Lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a intelege nevoile si cerintele lor, si suntem dedicati furnizarii de solutii care sa indeplineasca asteptarile lor.

In permanenta ne extindem gama de produse si servicii pentru a raspunde nevoilor in schimbare ale clientilor nostri. Suntem dedicati inovatiei si ramanem in fruntea industriei noastre.

Furnizorul universal din domeniul constructiilor